Stylová restaurace nabízí příjemné posezení nejen hostům pensionu,ale také ostatním návštěvníkům Harrachova. Stala se po 10. letech od otevření, jednou z nejvyhledávanějších ve městě. Je pověstná především klasickou českou kuchyní, která nabízí „perly“ české kuchyně – vepřovou pečeni se zelím a knedlíkem, svíčkovou, hovězí guláš…, ale také speciality jakými jsou vepřové koleno pečené na černém pivu, nebo dozlatova pečená kachna.
Vedle těchto lahůdek nabízí mnoho minutkových jídel z kuřecího, vepřového, hovězího masa, ryb.
Jedinečnost restaurace podtrhuje příprava vynikajících steaků z uruguayských krav, pro opravdové gurmány. Toto maso je k nám dováženo z Uruguaye a vyznačuje se výraznou chutí.
V nabídce nápojů je několik druhů piva (piva světlá i tmavá), značková vína a v neposlední řadě několik druhů kávy.
Dominantou restaurace je velký krb, který zpříjemňuje posezení a vytváří hlavně v zimním období atmosféru domácí pohody.
V létě je otevřena letní terasa.
Restaurace ve spojení s pensionem nabízí možnosti pořádání rodinných oslav, svateb, firemních akcí, školení apod.